ASSEMBLEA

El divendres 27 de Maig de 2011 es va iniciar un moviment en el qual gran part dels veïns de Vallirana van dir prou a la resignació existent davant els continus atacs per part de les elits polítiques i econòmiques. Una situació que ens afecta a tots, des de petits fins a grans, i que va esclatar al poble en forma de protesta davant de l’Ajuntament.

El divendres següent, dia 3 de Juny, una nova protesta va ser convocada i realitzada, augmentant en gran quantitat el volum de gent present respecte a l’anterior. Un cop acabada la cassolada es va fer una assemblea al Parc Central, en la qual tota la gent va participar animadament. El tema que mes va destacar va ser l’educació. Professors i pares van explicar les qüestions que més els preocupaven sobre les retallades.

Aquest impuls popular va ser reflex de les inquietuds que tothom té sobre la societat d’avui en dia, la crisi i les retallades. Per això mateix, des de l’assemblea animem a tothom que s’uneixi al grup, no només assistint a les assemblees dels divendres, sinó a totes les accions, xerrades i protestes. Tots hem de dir la nostra!

Deixa un comentari