RETALLADES

Divendres 15 de juliol de 2011 el servei d’atenció d’urgències del CAP de Vallirana va dir adéu gràcies a les retallades de la Generalitat. Per aquella mateixa tarda es va convocar una assemblea a l’interior del CAP per discutir sobre l’assumpte i acordar noves accions per tal de fer front les retallades. Els mossos d’esquadra, ja a l’interior del CAP, van evitar que cap persona entrés al centre, provocant crispació entre les més de cent persones que van assistir a la convocatòria. L’assemblea, finalment, es va celebrar a fora.

Des de llavors, diverses han sigut les protestes i activitats que s’han realitzat contra les retallades al poble i al Baix Llobregat. La protesta comarcal al 18 de desembre de 2011, que va concentrar 500 persones al pont de Molins, tallant-lo durant un parell d’hores, o els diversos actes contra les retallades que es van celebrar durant la 1era universitat d’estiu, en són exemples.

L’assemblea, posicionada en contra de les retallades i les reformes impopulars que s’han realitzat en els últims anys, continua treballant en aquest àmbit.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s