RETALLADES

Divendres 15 de juliol de 2011 el servei d’atenció d’urgències del CAP de Vallirana va dir adéu gràcies a les retallades de la Generalitat. Per aquella mateixa tarda es va convocar una assemblea a l’interior del CAP per discutir sobre l’assumpte i acordar noves accions per tal de fer front les retallades. Els mossos d’esquadra, ja a l’interior del CAP, van evitar que cap persona entrés al centre, provocant crispació entre les més de cent persones que van assistir a la convocatòria. L’assemblea, finalment, es va celebrar a fora.

Des de llavors, diverses han sigut les protestes i activitats que s’han realitzat contra les retallades al poble i al Baix Llobregat. La protesta comarcal al 18 de desembre de 2011, que va concentrar 500 persones al pont de Molins, tallant-lo durant un parell d’hores, o els diversos actes contra les retallades que es van celebrar durant la 1era universitat d’estiu, en són exemples.

L’assemblea, posicionada en contra de les retallades i les reformes impopulars que s’han realitzat en els últims anys, continua treballant en aquest àmbit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s